SALUT!

Bun venit pe pagina de dedicata serviciilor de mentenanta a website-ului.

Înainte de a progresa mai departe, este imperativ să ai în vedere că există anumite responsabilități care cad în sarcina ta în calitate de client al nostru.

Responsabilitatea ta ca si client (click pentru a afla)

În ceea ce privește mentenanța website-ului, există anumite responsabilități pe care un client trebuie să le îndeplinească într-un mod profesional:

Furnizarea de conținut actualizat și relevant: Este responsabilitatea clientului să ofere conținut nou și actualizat pentru website-ul său, inclusiv texte, imagini, videoclipuri și alte elemente relevante. Aceasta contribuie la menținerea informațiilor la zi și la oferirea unei experiențe optime pentru vizitatori.

 • Comunicarea clară a nevoilor și cerințelor: Clientul trebuie să comunice în mod clar și concis nevoile și cerințele sale referitoare la mentenanța website-ului către echipa responsabilă de întreținere. Prin transmiterea precisă a informațiilor, se asigură implementarea corectă a modificărilor dorite și rezolvarea eficientă a problemelor identificate.
 • Participarea activă în procesul de testare: Clientul ar trebui să participe activ în procesul de testare a funcționalităților și a actualizărilor implementate pe website. Prin testarea riguroasă și raportarea oricăror probleme identificate, se poate asigura remedierea promptă și îmbunătățirea calității website-ului.
 • Menținerea securității și confidențialității: Clientul are responsabilitatea de a asigura securitatea și confidențialitatea website-ului său. Aceasta implică implementarea măsurilor de securitate adecvate, utilizarea unor parole puternice, actualizarea regulată a sistemelor și a modulelor de securitate, precum și respectarea politicilor de confidențialitate și protecție a datelor.
 • Respectarea termenelor și acordurilor contractuale: Clientul trebuie să respecte termenele de plată și să onoreze acordurile contractuale încheiate cu furnizorul de servicii de mentenanță a website-ului. Prin respectarea acestor aspecte, se menține o relație profesională și se asigură continuitatea serviciilor oferite.
 • Comunicarea promptă a problemelor și solicitarea de asistență: În cazul în care apar probleme sau se solicită asistență, clientul trebuie să comunice prompt cu echipa de mentenanță a website-ului. Aceasta permite identificarea rapidă a problemelor și implementarea soluțiilor corespunzătoare într-un timp util.

Prin respectarea acestor responsabilități profesionale, clientul contribuie la o colaborare eficientă cu echipa de mentenanță și asigură funcționalitatea și performanța optimă a website-ului său.

Responsabilitatea noastra (click pentru a afla)

La mentenanța unui website, se pot oferi următoarele servicii:

 • Actualizarea conținutului: Includerea de informații noi, modificarea sau ștergerea conținutului existent, precum texte, imagini, videoclipuri etc.
 • Actualizarea software-ului: Actualizarea platformei CMS (Sistem de Administrare a Conținutului) și a modulelor asociate, pentru a beneficia de funcționalități noi și de patch-uri de securitate.
 • Monitorizare și rezolvare erori: Monitorizarea constantă a funcționării website-ului și identificarea și remedierea erorilor, inclusiv erori de afișare, link-uri nefuncționale, formulare care nu funcționează etc.
 • Backup și restaurare: Realizarea periodică a copiilor de siguranță ale website-ului și posibilitatea de a-l restaura în cazul unor probleme tehnice sau pierderi de date.
 • Optimizare performanță: Îmbunătățirea performanței website-ului prin optimizarea timpilor de încărcare, gestionarea cache-ului, comprimarea imaginilor etc., pentru a asigura o experiență rapidă și plăcută utilizatorilor.
 • Securitate și monitorizare: Implementarea măsurilor de securitate pentru a proteja website-ul împotriva atacurilor cibernetice, monitorizarea activității suspecte și aplicarea actualizărilor de securitate.
 • Suport tehnic: Furnizarea de asistență tehnică în rezolvarea problemelor tehnice, răspunsul la întrebări și oferirea de îndrumări în utilizarea platformei și a funcționalităților website-ului.
 • Optimizare SEO: Aplicarea tehnicilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a crește vizibilitatea website-ului în rezultatele căutării și a atrage mai mulți vizitatori organici.

Acestea sunt câteva dintre serviciile comune oferite în cadrul mentenanței unui website, dar pot exista și alte servicii personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărui website.