SALUT!

Te afli pe pagina Despre Noi.  

CSWeb este agentia care s-a format cu scopul de a aduce un aport valoros in devoltarea continua a afaceriilor prin imbinarea cunostintelor din doua domenii opuse: IT si Marketing. Acest lucru s-a realizat prin identificarea unei oportunitați de a combina cele doua domenii si de a profita la maximum de pasiunea pentru ele.

Agentia CSWeb a fost infintata in anul 2015 de catre  Alexandru ce are la activ o experienta de peste 8 ani in constructia si dezvoltarea site-urilor web, iar in anul 2023 Mihaela a adus un suflu nou pentru dezvoltarea CSWeb prin cunostintele dobandite in cadrul facultatii de Administrare a Afacerilor  – Strategii de marketing.


Perseverența este cuvântul cheie care ne definește și care ne motivează să fim alături de clienții noștri în fiecare etapă a dezvoltării lor. Echipa noastră este dedicată în a oferi sprijin și soluții personalizate pentru a ajuta afacerile să își atingă obiectivele. În funcție de alegerea ta, putem fi partenerul tău în urmarea trendurilor sau putem să căutăm împreună soluții noi și inovatoare pentru a-ți diferenția afacerea față de concurență.

La toate acestea, se adaugă costurile noastre avantajoase, care transformă CSWeb într-o alegere benefica pentru un proiect de success. Fie că iti doresti să deschizi un magazin online, fie că vrei un site de prezentare care să iți pună în evidenta afacerea CSWeb iți stă la dispoziție cu cele mai bune servicii.

Obiectivul nostru este garanția calitatii, așa cum se poate observa în fiecare proiect realizat de noi.